Sommerbogen 2019

14.06.19
Igen i år gennemfører Biblioteket Blågården projektet Sommerbogen, hvor børn læser og anmelder tre bøger efter eget valg og modtager en præmie. Når børnene skriver deres anmeldelser online, deltager de samtidig i en landsdækkende konkurrence om at tømme en Bog & Idé-butik på 5 minutter samt mange gode bogpræmier.

Sådan foregår det:

• Barnet skal låne og læse 3 bøger (eller e-bøger) fra børnebiblioteket i sommerferien – valget er frit, men bøgerne skal selvfølgelig passe til barnets niveau.
  • Spørg bibliotekaren, hvis I mangler inspiration til bøger, barnet kan læse. I kan også finde inspiration i de andre børns anbefalinger på biblo.dk eller kigge på e-Reolen Go!
  • Barnet skal anmelde bøgerne på biblo.dk ved hjælp af sit UNI-Login.
  • De færdige online-anmeldelser vises til os på biblioteket, og barnet får et stempel for hver anmeldelse i en folder, som udleveres på biblioteket.
  • Når barnet har 3 stempler, får han/hun en gratis bog af biblioteket og en T-shirt.
    Der vil også være små ekstrapræmier undervejs i forløbet.
  • Barnet kan deltage én gang pr. sommerferie.
  • For børn i 1. - 7. klasse (efter sommerferien(

Du kan kun deltage én gang pr sommerferie.

Sommerbogen starter 14. juni og slutter 24. august 2019.