Har du ubetalte gebyrer?

27.11.18
Du kan stadig nå at betale dit gebyr for evt. overskredne lån, uden det koster ekstra.

Københavns Biblioteker overgik i november 2017 til nyt bibliotekssystem og i den forbindelse har den vanlige udsendelse af rykkere været på pause. Nu er der foretaget en gennemgang af alle ubetalte gebyrer.

Betal via "Min konto"
Har du ubetalte gebyrer kan du indbetale beløbet ved at logge på København Bibliotekers selvbetjeningsløsning ”Min konto” via www.bibliotek.kk.dk eller på nærmeste bibliotek. Så vil din indbetaling blive registreret med det samme.

Lånere, der ikke betaler rettidigt, vil herefter få en opkrævning fra Kontor for Betaling og Gældsvejledning i Københavns Kommune med rykkergebyr.

Bemærk! Der kan være tale om gebyrer, der vedrører lån tilbage til 2017.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Biblioteket Online på tlf. 3366 3000