Søgning
Siden indeholder mulighed for samtidig søgning i bibliotekets materialer og en index med henvisninger til artikler i aviser, tidsskrifter og bøger.

Artikler i index
De aviser, tidsskrifter m.v. der henvises til, kan du ikke altid finde i Københavns Biblioteker. Men du kan naturligvis efterfølgende søge efter dem i sidens søgefelt. Ellers kan du jo vælge bibliotek.dk. Se menuen til venstre.
Bemærk i øvrigt, når du får søgeresultater, at du i venstre side har mulighed for at vælge og at afgrænse din søgning. Herunder også at vælge mellem hjemmesidens indhold og bibliotekets katalog.

Øvrigt på siden
Bibliotek.kk.dk indeholder også oversigt over arrangementer og kurser, oversigt med links til e-materialer, som biblioteket abonnerer på. 
Er du studerende eller almindeligt interesseret i aktuelle emner, har vi lavet et afsnit med temaer og et afsnit for uddannelse. De findes i menuen øverst på denne side.
Når du er logget ind på bibliotek.kk.dk kan du reservere, samt lave ændringer i din personlige profil. Du har også mulighed for at gemme oplysninger under Min konto. Du kan finde hjælp i vores FAQ.

 

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366
Spørg biblioteket