Sådan knytter du indhold til biblioteker og grupper (temasider)

Der er mulighed for at få vist indholdstyperne 'nyhed' og 'arrangement' i en gruppe (temaside) på samme måde, som man kan tilknytte indholdet til sit bibliotek.

Når du har skrevet en nyhed eller oprettet et arrangement, kan du overveje, om du synes det giver mening, at det også vises på en af de eksisterende temasider. I de fleste tilfælde giver det i hvert tilfælde mening, at du tilknytter din nyhed eller dit arrangement til dit bibliotek.

Når du redigerer din artikel, skal du finde det felt, der hedder RELATIONER.  Markér det bibliotek og evt. den gruppe, du vil knytte dit indhold til. Hvis du ønsker at tilknytte det til flere biblioteker eller flere grupper, gør du det ved at holde Ctrl tasten nede mens du markerer: