Børnekultur og børnebøger på japansk

Samarbejdet mellem Hovedbibliotekets børneafdeling og den dansk-japanske venskabsforening; Japanordic, har netop rundet de 2 år - og du kan nu vælge mellem næsten 250 forskellige japanske børnebøger på Hovedbiblioteket.

Lørdag den 16. november var 2-årsdagen for et samarbejde mellem den dansk-japanske venskabsforening, Japanordic, og Hovedbibliotekets børneafdeling. Det blev fejret med et velbesøgt arrangement, hvor der blev foldet origami til den helt store guldmedalje og læst højt på både dansk og japansk. Arrangementet blev afholdt af frivillige fra Japanordic.

250 forskellige japanske børnebogstitler
Japanordic organiserer børnebogsdonationer til Hovedbiblioteket fra private i Japan og Danmark, hvorefter Københavns Hovedbibliotek sørger for at få bøgerne gjort tilgængelige for lånerne. Gennem de to år, samarbejdet har kørt, er samlingen vokset til knapt 250 forskellige titler – og der er flere på vej.

Har du lyst til at se nærmere på de mange flotte og spændende bøger, kan du låne dem i børneafdelingen på 2. sal eller reservere dem via bibliotekets hjemmeside.