Brug din fantasi - De bedste historier er dem man selv finder på!

02.03.15
Frøs favoritter: Biblioteker er fulde af historier og bibliotekarer ved en masse om historier, det gør ulven i denne historie også den er nemlig bibliotekar!

Hej min ven!

Jeg er vild med eventyr, også dem der er lidt uhyggelige, hvor der er ulve med. Heldigvis plejer det at ende godt.

I denne historie keder den lille kanin sig rigtig meget, men så møder den ulven som er bibliotekar.

"Du ligner ikke en bibliotekar", sagde Kanin.

"Sikke nogle store ører du har!"

"Det er for at jeg bedre kan høre historierne, min kære",

sagde Ulv.

"Og sikke nogle store øjne du har!" Sagde Kanin.

"Det er for at jeg bedre kan læse," sagde Ulv.

"Hmmm, jeg er sikker på at jeg har hørt noget lignenede før," sagde Kanin.

Ulven fortæller Kanin at man ikke behøver at kede sig, man skal bare bruge sin fantasi og finde på en historie. Den flinke Ulv hjælper Kanin igang med historien, men det er ret tydeligt at Ulv allerede har besluttet sig for hvordan den skal ende, og det er ikke godt!

Læs selv historien og se om Kanin ved fantasiens hjælp kan få den slutning på historien han selv ønsker sig.

Kvæk fra Frø

Hver uge fortæller din ven Frø om en af sine Favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.

Reservér
  • Billedbog