Fantastiske frøforvandlinger

06.04.15
Frøs favoritter: Læs om den forunderlige forvandling i bogen: "Sådan bliver jeg en frø".

Hej min ven!
Min favorit i sidste uge var en rigtig forårsbog om alt det der sker med dyr og planter om foråret. I denne uge har jeg valgt en bog der kun handler om frøer! I den kan du læse om den fantastiske og forunderlige forvandling som alle frøer gennemgår. Og så kan du læse en masse fakta om frøer.

Vidste du foreksempel at:

Frøens tunge kan nå meget langt fordi den sidder fast foran i munden. Din tunge kan ikke nå så langt fordi den sidder fast bag i munden.

Eller at hvis du kunne hoppe som en frø, kunne du hoppe tværs over en fodboldbane i bare fire hop!

Du kan også møde nogle flotte frøer i forskellige farver fra hele verden. Jeg synes at de grønne frøer er de flotteste!

Læs og se de flotte billeder!

Kvæk fra Frø

Hver uge fortæller din ven Frø om en af sine favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.