Den lille rødspætte og ulken - Et herligt undervandseventyr!

09.03.15
Frøs favoritter: Frø garanterer et eventyr uden farlige ulve.

Hej min ven!

Du kender sikkert mange eventyr med ulve i. Og i sidste uge fortalte jeg om en lidt uhyggelig og meget fantasifuld historie om en ulv og en kanin.

I denne uge har jeg valgt et rigtigt undervandseventyr, nemlig: Den lille rødspætte og ulken. Så her er der heldigvis ingen farlige ulve..

Den lille Rødspætte skal besøge sin søsyge onkel Kulmule. Med sig i havtasken, har hun lækkerier fra sin mor. Hendes mor siger at hun skal svømme den lige vandvej og passe på den farlige ulk.

Vil du vide om den søsyge onkel Kulmule får sine lækkerier og hvordan det går den lille Rødspætte? så må du selv læse hele historien.

Kvæk fra Frø

Hver uge fortæller din ven frø om en af sine favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.

Reservér
  • Billedbog

Den lille Rødspætte og ulken

Af Pia Brummerstedt, Sara Legind-Hansen (2014)