Må man klappe en kanin eller en frø?

01.12.14
Frøs favoritter: Læs bogen "klap en kanin!" og se hvad dyrene i denne bog ville sige til at blive klappet. Og hvad ville frøen sige til at blive klappet?

Hej min ven!

Jeg synes denne bog er så god! du kan nemlig finde ud af hvad for eksempel kaniner, larver, humlebier, hundehvalpe vil sige til at blive klappet.

Må man klappe en frø?

"Nej! Av!

Min hud har et tyndt fedtlag, som skal være der. Fedtet skal ikke sidde på dine fingre. Jeg har brug for det, så huden ikke tørrer ud. Utrolig meget har jeg brug for min bløde fine, fugtige hud, uden farlige fingeraftryk."

Jeg, derimod vil gerne klappes. Jeg er nemlig en særlig Frø. Kom ned og besøg mig på Valby Bibliotek!

Kvæk fra Frø

Hver uge fortæller din ven Frø om en af sine favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller besil den her.

Reservér
  • Billedbog