Pas på! Denne bog er farlig!

12.01.15
Frøs favoritter: jeg elsker bøger og jeg læser så mange at man kunne sige at jeg sluger dem.. men i denne historie er det bogen der spiser..

Hej min ven!

Er du en bogsluger lige som mig? I denne historie er det meget mærkeligt, her er det bogen der sluger!

Haps..det var lige en historie for mig, den var meget overraskende!

Du synes nok at det lyder mærkeligt. Og det synes pigen Bella i historien også at det er, da bogen pludselig har spist hendes hund, og det er ikke kun hunden der bliver spist.

Bella fik brug for min hjælp undervejs til at få sin hund tilbage. Det var heldigt at jeg læste historien og kunne hjælpe, og du kan også læse bogen og hjælpe Bella.

Kvæk fra Frø

Hver uge fortæller din ven Frø om en af sine favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.

Reservér
  • Billedbog

Den her bog har lige spist min hund

Af Richard Byrne (2014)