• Anbefalinger

Bibliotekets personale anbefaler litteratur

• Baggrundsviden

Find information om forskellige emner

• Bøger

Her finder du anbefalinger, nyhedslister og arrangementer inden for skønlitteratur.

• Børn

Børnebiblioteket har alt, hvad du kan tænke dig.

• Copenhagen Cultural Network

This is where you will find information about Copenhagen Cultural Network - an initiative aimed at both expats and Danes.

• Copenhagen Libraries in English

A selection of our most important information and services in English.

• Digital Københavner

Gratis kurser, hvor du selv kan afprøve digitale selvbetjeningsløsninger på en computer, og få hjælp undervejs

• Erhvervsinformation

Et tilbud til dig, der har brug for information om erhvervslivet

• EU information

Her kan du finde inspiration og vejledning til at finde den EU information du er interesseret i

• Film

Københavns Bibliotekers temaside om film.

• KBH Lydavis - Bibcast

Her kan du se og lytte til alle episoder af Bibcast

• KBH Lydavis - Daglig

Lyt til dagens københavnernyheder

• KBH Lydavis - Kulturlyt

Bliv opdateret på kulturen i København

• KBH Lydavis - Lokalnyheder

KBH Lydavis indlæser lokalaviserne fra de otte bydele. Find din bydel og lyt lokalnyhederne.

• KBH Lydavis - Ugen i KBH

Opsamling af ugens københavnernyheder udvalgt fra Berlingske, Information, Jyllands-Posten og Politiken.

• Københavnere fortæller

Stedet, hvor du kan finde personlige historier om din by.

• Lydavis

Velkommen til KBH Lydavis – siden hvor du finder podcasts om københavnske nyheder og kultur

• Månedens bog - Podcast

Her kan du finde lydoptagelser af 'Månedens bog'-foredragene, som finder sted på Københavns Hovedbibliotek.

• Musik

Bibliotekerne er fulde af musik. Find CD'er, DVD'er og online musik. Der er noder og instrumentskoler og masser af musiklitteratur.

• Ny musik på CD og DVD

Har du lyst til at se, hvad biblioteket har købt af ny musik på CD og DVD?

• Nye bøger

Se hvad Københavns Biblioteker har købt

• Politivennen

Bladet "Politivennen" kan give et indblik i, hvordan borgere og lærde oplevede livet i 1790'ernes København og de udfordringer, som fulgte med det.

• Tæsk

’Tæsk’ - debat i øjenhøjde er Hovedbibliotekets dogmeagtige debatkoncept med korte oplæg fra kendte eller ukendte. Med fri debat, fri adgang og fri mikrofon. Hver onsdag fra 17 – 18.