• Anbefalinger

Bibliotekets personale anbefaler litteratur

• Baggrundsviden

Find information om forskellige emner

• Bibcast

Her kan du se og lytte til alle episoder af Bibcast

• Bøger

Her finder du anbefalinger, nyhedslister og arrangementer, der har relation til bibliotekets boglige materialer.

• Børn

Børnebiblioteket har alt, hvad du kan tænke dig.

• Copenhagen Cultural Network

This is where you will find information about Copenhagen Cultural Network - an initiative aimed at both expats and Danes.

• Copenhagen Libraries in English

A selection of our most important information and services in English.

• Digital Københavner

Gratis kurser, hvor du selv kan afprøve digitale selvbetjeningsløsninger på en computer, og få hjælp undervejs.

• Erhvervsinformation

Et tilbud til dig, der har brug for information om erhvervslivet

• EU information

Her kan du finde inspiration og vejledning til at finde den EU information du er interesseret i

• Film

Københavns Bibliotekers temaside om film.

• Golden Days Wake-Up

Lyt til Golden Days Wake-Up – foredrag om aktuelle forfattere og filosoffer afholdt i Atheneum boghandlen.

• Kbh Læser 2015

Årets tema: Kærlighed

• Kraks Vejvisere 1770-1969

Kraks vejvisere, Københavns Vejvisere - gadefortegnelse. 1770 til 1900 , med 5 års interval.

• Kulturlyt

Bliv opdateret på kulturen i København

• Københavnere fortæller

Stedet, hvor du kan finde personlige historier om din by.

• LYD

Lyt til biblioteket. Der findes mange muligheder for at få viden ind i ørene.

• Lydbøger

Litteratur findes ikke kun på papir.

• Månedens bog - Podcast

Her kan du finde lydoptagelser af 'Månedens bog'-foredragene, som finder sted på Københavns Hovedbibliotek.

• Musik

Bibliotekerne er fulde af musik. Find CD'er, DVD'er og online musik. Der er noder og instrumentskoler og masser af musiklitteratur.

• Ny musik på CD, DVD og noder

Har du lyst til at se, hvad biblioteket har købt af ny musik på CD og DVD?

• Nye bøger

Se hvad Københavns Biblioteker har købt

• Politivennen

Bladet "Politivennen" kan give et indblik i, hvordan borgere og lærde oplevede livet i 1790'ernes København og de udfordringer, som fulgte med det.

• Tæsk

’Tæsk’ - debat i øjenhøjde er Hovedbibliotekets dogmeagtige debatkoncept med korte oplæg fra kendte eller ukendte. Med fri debat, fri adgang og fri mikrofon. Hver onsdag fra 17 – 18.

• Uddannelse

Her finder du online hjælp til din uddannelse.