Sulebulen - en sf-roman af Mikael Niemi

For et lille års tid siden var jeg endnu en gang på udkig efter en bog der kunne tilfredsstille min akutte mangel på litterær underholdning. Og mere end heldig var jeg da jeg faldt over en for mig fuldstændig ukendt bog af en finsk forfatter ved navn Mikael Niemi.

Bogen hed "Populærmusik fra Vittula" og stilen var helt anderledes end noget jeg hidtil havde læst og stærkt anbefalingsværdig

Sidst jeg var på Vesterbro bibliotek havde i til min udelte begejstring Mikael Niemi's spritnye roman Sulebulen stående på hylden og jeg lyste op i et stort væg til væg smil.

I denne roman brillierer Mikael Niemi med en række Sience fiction fortællinger
der lyser af videnskabelig forståelse stor humor og en lille smule erotik , altsammen på det Nordiske / jordiske plan der kendetegner Mikael Niemi og ubetinget gør denne bog til en af mine absolut skønlitterære yndlingsbøger.

PS. jeg smiler stadig

Læst og anbefalet af Allan Kjær Mortensen, Skydebanegade

Du kan reservere bogen her: