• Anbefalinger

Bibliotekets personale anbefaler litteratur

• Baggrundsviden

Find information om forskellige emner

• Bibcast

Her kan du se og lytte til alle episoder af Bibcast

• Bøger

Her finder du anbefalinger, nyhedslister og arrangementer, der har relation til bibliotekets boglige materialer.

• Børn

Børnebiblioteket har alt, hvad du kan tænke dig.

• Copenhagen Cultural Network

This is where you will find information about Copenhagen Cultural Network - an initiative aimed at both expats and Danes.

• Copenhagen Libraries in English

A selection of our most important information and services in English.

• Digital Københavner

Gratis kurser, hvor du selv kan afprøve digitale selvbetjeningsløsninger på en computer, og få hjælp undervejs.

• EU information

Her kan du finde inspiration og vejledning til at finde den EU information du er interesseret i

• Film

Københavns Bibliotekers temaside om film.

• Golden Days Wake-Up

Lyt til Golden Days Wake-Up – foredrag om aktuelle forfattere og filosoffer afholdt i Atheneum boghandlen.

• Kbh Læser 2015

Årets tema: Kærlighed

• Kraks Vejvisere 1770-1969

Kraks vejvisere, Københavns Vejvisere - gadefortegnelse. 1770 til 1900 , med 5 års interval.

• Kulturlyt

Bliv opdateret på kulturen i København

• Københavnere fortæller

Stedet, hvor du kan finde personlige historier om din by.

• LYD

Lyt til biblioteket. Der findes mange muligheder for at få viden ind i ørene.

• Lydbøger

Litteratur findes ikke kun på papir.

• Læseklubber

Bibliotekernes læseklubber er for læseglade bogentusiaster. Vi læser, møder nye mennesker, diskuterer, drikker kaffe, diskuterer noget mere, og frem for alt så deler vi glæden ved god, skæv, sjov og rørende litteratur.

• Månedens bog - Podcast

Her kan du finde lydoptagelser af 'Månedens bog'-foredragene, som finder sted på Københavns Hovedbibliotek.

• Musik

Bibliotekerne er fulde af musik. Find CD'er, DVD'er og online musik. Der er noder og instrumentskoler og masser af musiklitteratur.

• Ny musik på CD, DVD og noder

Har du lyst til at se, hvad biblioteket har købt af ny musik på CD og DVD?

• Nye bøger

Se hvad Københavns Biblioteker har købt

• Politivennen

Bladet "Politivennen" kan give et indblik i, hvordan borgere og lærde oplevede livet i 1790'ernes København og de udfordringer, som fulgte med det.

• Tæsk

’Tæsk’ - debat i øjenhøjde er Hovedbibliotekets dogmeagtige debatkoncept med korte oplæg fra kendte eller ukendte. Med fri debat, fri adgang og fri mikrofon. Hver onsdag fra 17 – 18.

• Uddannelse

Her finder du online hjælp til din uddannelse.