Guitarist Jakob Bro modtager hæderspris

10 april 2012 af Københavns Biblioteker…
Jakob Bro blev hædret af sine kolleger, da DJBFA holdt årets hædersprisfest med uddeling af tre hæderspriser og en Spil Dansk Pris.

Af Jesper Nielsen - Esbjerg Kommunes Biblioteker

Musikbranchen kan godt lide priser. Især priser hvor man bliver hædret af sine ligemænd. Det betyder meget for en musiker at få anerkendelse af sine kollegaer, og det er præcis hvad DJBFA´s hæderspris handler om. Jakob Bro blev for nylig den glade modtager af netop denne pris. Til samme begivenhed uddelte foreningens formand Pia Raug uddelte hæderspriser til Marie Key og hendes kollega og nære veninde Annika Aakjær.

Herudover modtog Eskild Romme, en folkemusikalsk ildsjæl fra Nordjylland årets Spil Dansk Pris for sit mangeårige arbejde i og omkring kulturhuset Halkær Kro i Nibe i Nordjylland. Til alle priser medfølger en statuette skabt af kunstneren Stefan Nilsson. Hædersprismodtagerne får samtidig hver 25.000 kroner. Modtageren af årets Spil Dansk Pris får ud over selve hæderen og tilhørende statuette en check på 10.000 kroner.

Lån CD'er med Jakob bro på biblioteket:

Seneste kommentarer