Nyhedsbreve fra Københavns Biblioteker

Københavns Biblioteker tilbyder en række forskellige nyhedsbreve, med aktuelle temaer, kommende arrangementer og masser af læseinspiration. Hvert nyhedsbrev udkommer fast en gang om måneden. Tilmeld dig nedenfor.

Nyt på hylderne nyhedsbrev banner smal

Nyt på hylderne
De nyeste bøger, de stærkeste anbefalinger og en nem genvej til at bestille bøger til afhentning på et bibliotek nær dig. Du skræddersyr selv nyhedsbrevet ud fra dine interesseområder.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Litterær Luksus banner mørk

Litterær Luksus
Få inspiration til din næste læseoplevelse, nyt om forfattere og aktuelle tendenser i bøgernes verden og udvalgte litteratur-events på Københavns Biblioteker, du ikke må gå glip af.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bag om København nyhedsbrev smal banner

Bag om København
Kom med bag om Københavns historie og få inspiration til at dykke ned i bibliotekerne mange historiske kilder. Som læser inviteres du desuden til eksklusive arrangementer og bogkonkurrencer. Læs mere
Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Dit børnebibliotek anbefaler banner smal

Dit børnebibliotek anbefaler
Få anbefalinger til de bedste børnebøger, tips til læsning med dit barn og invitation til arrangementer for børn og familier. Tilpasset dit barns alder.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

BLIV KLOGERE PÅ...

"Bliv klogere på..." er et nyt tilbud fra Københavns Biblioteker, hvor du kan få viden og inspiration om et særligt emne direkte i din indbakke. 

Tip: Du kan også tilmelde dig et forløb sammen med andre - familie, venner eller læseklub og dele læseoplevelserne undervejs.

Amerikansk Litteratur - Bliv klogere på banner smal

En tidsrejse gennem amerikansk litteraturhistorie
Mød ikoniske forfattere og fiktive personer og blive klogere på, hvad der skabte den amerikansk litteratur som du møder i dag.
Tilmeld dig nyhedsbrevet


Fantastiske fortællinger og hvor du finder dem
Tag med på en litterær rejse i seks kapitler, der dykker ned i fantasygenrens mange aspekter.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
 

Kend din krimi
Følg med i denne intro til krimien og dens undergenre
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kick-start din skriveproces
Kunne du tænke dig at skrive en roman eller en selvbiografi? I dette forløb får du masser af tips og tricks til at komme i gang. 
Tilmeld dig nyhedsbrevet


Vil du gerne i gang med at lytte til podcasts?
Tilmeld dig vores digitale forløb "Podcasts" og lær mere eller kom i gang med at lytte til podcasts.
Tilmeld dig nyhedsbrevet


Din e-mail-adresse anvendes udelukkende til at udsende Københavns Bibliotekers nyhedsbreve og behandles fortroligt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 
Spørg biblioteket