Tilbud til daginstitutioner

Tag på tur til bibliotekerne på Østerbro.

Tag børnene i hånden og kom ned på biblioteket, enten i den betjente eller i den selvbetjente åbningstid og oplev en verden af bøger. Vi har bøger til alle aldersgrupper og til de allermindste har vi på Østerbro Bibliotek et tumleområde med madras og aktivitetstavler og et tilsvarende, men lidt mindre tumleområde på Øbro Jagtvej Bibliotek.

I er selvfølgelig velkomne til at have madpakker med, og vi har også pusleborde på toiletterne, hvis jeres børn har brug for det.

I kan få oprettet et særligt institutionslånerkort. Det kræver, at I afleverer en blanket som er stemplet og underskrevet af institutionens leder.
Print blanketten hjemme i institutionen, eller bed om en næste gang I er hernede.

Find mere info og print blanketten https://bibliotek.kk.dk/hjaelp/generel-info/opret-bruger-til-firmaer-og-...

I er altid velkomne til at lave en aftale på forhånd, hvis I får brug for hjælp fra personalet. Eller hvis I har brug for hjælp til at finde bøger om bestemte emner. Kontakt os gerne et par uger i forvejen så vi har tid til at skaffe bøgerne hjem til jer.

Skriv til en af vores gode børnebibliotekarer, der er kontaktpersoner til dagplejer, vuggestuer og daginstitutioner: Birgitte på bianke@kk.dk eller Pia på QK6B@kk.dk

Vi glæder os til at tage imod jer!