Arendse Lehn Weile

Seneste indlæg

 • 1864 og Dybbøl får stadig blodet i kog

  TemaMandag 18. juli 2016af Arendse Lehn Weile

  At 1864 også i dag optager befolkningen og sætter sindene i kog, viser den voldsomme interesse for Buk-Swientys to bøger: Slagtebænk Dybbøl og Dommedag Als.

  Læs mere
 • Hæng ud med 50'er-ungdommen

  TemaTirsdag 24. februar 2015af Arendse Lehn Weile

  Den udbredte opfattelse af 1950'erne er, at de er grå, autoritære, uinteressante, konforme – ELLER hvordan er det egentlig ?

  Læs mere
 • Taler og talens rette brug

  TemaOnsdag 18. februar 2015af Arendse Lehn Weile

  "Den største Vanskelighed ved at frie er at hitte paa, hvorledes mand skal begynde sin Tale" hævdes det hos Holberg (Den politiske kandestøber). I mange andre situationer er det ligeledes afgørende at kunne sige de rigtige ord, at vælge dem og sine argumenter med omhu.

  Læs mere
 • Historisk matematik

  TemaMandag 8. december 2014af Arendse Lehn Weile

  Pi's historie, Fibonacci-tal, det gyldne snit eller egyptisk algebra, alle er spændende temaer i matematikkens verden. Hvad enten du skal skrive opgave eller bare er nysgerrig efter at vide mere, kan biblioteket give dig materialer OG stof til eftertanke

  Læs mere
 • Skønhedsidealer

  TemaFredag 10. oktober 2014af Arendse Lehn Weile

  Drømmer du om at ligne Marilyn Monroe? Du behøver ikke at drømme længere, skønhedsoperationer sørger for, at du selv bestemmer, hvordan din krop skal formes. Læs mere om skønhed og kropsidealer her...

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366