Emilia

Seneste indlæg

 • Nye børnebøger - uge 40 2017

  Nye børnebøgerTirsdag 10. oktober 2017af Emilia

  Yoki har boet på kampskolen Kendo siden han var tre år. Kendo betyder "Sværdets vej", og den ligger i de sneklædte Sapparo-bjerge, hvor Lord Lido hersker. Yoki bliver tvunget til at flygte for livet, da han får kendskab til noget af hemmeligheden bag hans forældres ulykkelige skæbne.

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 39 2017

  Nye børnebøgerTirsdag 3. oktober 2017af Emilia

  Denne uge byder på en sjov bog om om en dreng, der drømmer om livet på den anden side af hegnet i byens zoologiske have. Og prøver det... En sjov bog om drømme om livet i frihed og fangenskab, og om hvad der virkelig sker bag hegnet. Endelig en kagebog af en tidligere deltager i tv-programmet Kagedysten

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur - uge 37 2016

  Ny skønlitteraturTirsdag 19. september 2017af Emilia

  Humoren triumferer. To brødre midt i livet begiver sig tværs gennem Finland for at gøre boet op efter deres mormors mand, Jalmari, som døde i en alder af 94. Med sig har de hans aske i en urne, som de spænder fast i bilen i et metalstativ til blomster. Tanken er at give urnen en rundtur i afdødes liv. Men køreturen ændrer karakter undervejs, og rejsen fører tværs gennem Finland med afstikkere til Finlands historie. Humoristisk og vedkommende læsning i 100 året for Finlands selvstændighed.

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 36 2017

  Nye børnebøgerTorsdag 14. september 2017af Emilia

  Pigen Letta lever i en verden med kun 500 tilladte ord, og en dag forsvinder hendes læremester, hvorefter hun opdager en frygtelig sandhed. Ungdomsromanen "Forbudte ord" tegner et dystert fremtidsbillede. Udover at bogen handler om at tro på sig selv, at gøre oprør, handler den også om den magt, ordet kan have over folk, og hvor meget ord kan manipulere.

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 35 2017

  Nye børnebøgerMandag 4. september 2017af Emilia

  Tag med Ivy og hendes storebror Seb på et hæsblæsende eventyr i bogen De ualmindelige dybt under Londons gader i den magiske by Lundinor, hvor de forsøger at komme til bunds i en gammel familiehemmelighed. En fantastisk fortælling om parallelle verdener og magi

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366