Esben Møller Hansen

Seneste indlæg

 • Retroanmeldelser: Elisabeth Bergstrand-Poulsen

  ArtikelTorsdag 18. januar 2018af Esben Møller Hansen

  I denne artikelserie sætter vi fokus på forfattere, der måske ikke står på alle danskeres bogreoler, men som fortjener stor opmærksomhed. Flere af forfatternes bøger er blevet retrodigitaliseret og ligger frit tilgængeligt på eReolen. Denne artikel handler om den svenske forfatter Elisabeth Bergstrand-Poulsen, der var bosat i Danmark i en stor del af sit liv.

  Læs mere
 • Filmanbefaling - I Am Not Your Negro

  Anbefaling - filmFredag 29. september 2017af Esben Møller Hansen

  Raoul Peck har lavet en fænomenalt fængslende film om den amerikanske forfatter og aktivist James Baldwin. Den kan fanges i biografen netop nu og er et must for alle med interesse for raceproblematikker og ikke mindst for det store, stolte og sære land på den anden side af Atlanterhavet. Du kan låne flere af hans bøger på Københavns Biblioteker.

  Læs mere
 • Zweig-mani i biffen - og på eReolen

  AnbefalingMandag 18. september 2017af Esben Møller Hansen

  E-bøger: I anledning af den fremragende og skræmmende aktuelle film om den østrigske forfatter Stefan Zweigs sidste leveår kan man passende slå et smut forbi eReolen, hvor masser af mesterforfatterens bøger kan findes.

  Læs mere
 • Spritnye vinyler

  UdstillingFredag 4. august 2017af Esben Møller Hansen

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'Spritnye vinyler' på Hovedbiblioteket. Vi har indkøbt en række af de bedste nye danske vinyludgivelser - og der er flere på vej!

  Læs mere
 • Retroanmeldelser: Sophus Claussen

  ArtikelMandag 31. juli 2017af Esben Møller Hansen

  I denne artikelserie sætter vi fokus på forfattere, der måske ikke længere står på alle danskeres bogreoler, men som fortjener stor opmærksomhed. Flere af forfatternes bøger er blevet retrodigitaliseret og ligger frit tilgængeligt på eReolen. Denne artikel handler om Sophus Claussen, en af Danmarks store digtere og symbolister.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366