Marianne Jensen

Seneste indlæg

 • Ny faglitteratur - uge 35 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 29. august 2017af Marianne Jensen

  Spiritualitet og åndelig udvikling er temaet i to af ugens indkøb. I "Den stormfulde søgen efter sjælen" af Christina og Stanislav Grof argumenteres for at psykisk/åndelig krise med rette behandling kan lede til spirituel afklaring. Tim Pallis tager dig på en rejse til den japanske zen kulturs æstetik i bogen "Zen æstetik".

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 33 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 22. august 2017af Marianne Jensen

  Er du til kunst? - Så er der flere spændende bøger at kaste sig over fra ugens indkøb. Du kan opleve den danske gadekunstner Zusas værker i bogen "Zusa" af Anders Thordal. Den historiske vinkel finder du i "Fransk elegance og dansk snilde" af Ulla Kjær - om den danske enevældes inspiration af fransk kunst og kultur. Musikkens verden kan åbnes ved hjælp af "En visuel guide til musik" af Carol Vorderman.

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur - uge 28 2017

  Ny skønlitteraturTirsdag 11. juli 2017af Marianne Jensen

  Vilde, spændende og interessante romaner fra mange forskellige lande præger ugens indkøb. Heriblandt den længe ventede prisvindende "Vegetaren" af sydkoreanske Kang Han og brasilanske Raphael Montes gyser "Perfekte dage". - I "Asken i tasken" cykler den hollandske forfatter Corstius til Middelhavet med sin fars aske og den amerikanske science fiction thriller "Dark matter" tager os med til paralelle verdener.

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 26 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 27. juni 2017af Marianne Jensen

  Troels W. Kjær er udkommet med en bog, som nok skal blive et hit "Hjernestarter: sådan træner du din hjerne" - om at forbedre hukommelsen og blive bedre til at lære nyt. Desuden vil jeg fremhæve to flotte bøger, som begge har krig til søs som udgangspunkt nemlig "For flaget og Danmark : Søværnet dag for dag gennem 500 år" og "Jyllandsslaget og første verdenskrig i Nordsøen".

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 25 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 20. juni 2017af Marianne Jensen

  Både fremtiden og den nære fortid præger ugens indkøb. I "Fremtidens megabyer" fortælles om eksplosive befolkningstal og urbanisering. Med baggrund i 60´erne og 70´erne har 2 markante personer udgivet deres erindringer: Morten Things "Min egen historie" og "Anne Dorte Michelsen - under en åben himmel"

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366