Marianne Jensen

Seneste indlæg

 • Ny faglitteratur - uge 41 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 17. oktober 2017af Marianne Jensen

  Du kan stadig nå at fange den store håndarbejdstrend - hæklede heste og tæpper, broderier og strikkede stjernetrøjer får du i denne uge. Vegetarisk mad og akupressur til babyer, robusthed i praksis og adfærdsdesign har vi også købt samt noget om at være forfatter. God fornøjelse.

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 40 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 3. oktober 2017af Marianne Jensen

  Et af tidens buzzwords er nordic/nordisk og i denne uge har vi købt adkillige titler, hvor ordet indgår - lige fra nordisk livsstil til nordisk strik. Desuden har et par meget populære forfattere udgivet nye titler. Det drejer sig om Peter Wohllebe: Dyrenes hemmelige liv - efterfølgeren til Træernes hemmelige liv samt Buk-Swientys Det ensomme hjerte.

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 38 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 26. september 2017af Marianne Jensen

  Ugens indkøb byder på flere markante titler. Tag med til 70'erne og 80'erne i Martin Halls barndomserindringer: "1971-1985" eller få svar på svære spørgsmål i "Glæden med skeden" af de norske medicinere Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl. Du kan også nyde den første ayurveda kogebog på dansk, der kombinerer både livsfilosofi og opskrifter i Janesh Vaidyas: "Maden er min medicin: ayurveda i dit køkken"

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 35 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 29. august 2017af Marianne Jensen

  Spiritualitet og åndelig udvikling er temaet i to af ugens indkøb. I "Den stormfulde søgen efter sjælen" af Christina og Stanislav Grof argumenteres for at psykisk/åndelig krise med rette behandling kan lede til spirituel afklaring. Tim Pallis tager dig på en rejse til den japanske zen kulturs æstetik i bogen "Zen æstetik".

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 33 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 22. august 2017af Marianne Jensen

  Er du til kunst? - Så er der flere spændende bøger at kaste sig over fra ugens indkøb. Du kan opleve den danske gadekunstner Zusas værker i bogen "Zusa" af Anders Thordal. Den historiske vinkel finder du i "Fransk elegance og dansk snilde" af Ulla Kjær - om den danske enevældes inspiration af fransk kunst og kultur. Musikkens verden kan åbnes ved hjælp af "En visuel guide til musik" af Carol Vorderman.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366