Marianne Jensen

Seneste indlæg

 • Ny faglitteratur - uge 6 2018

  InspirationTirsdag 13. februar 2018af Marianne Jensen

  At være mor behandles fra alle tænkelige vinkler i 2 nye titler nemlig: "Mor: en antologi om moderskab" og "Stedmoderskab" af Dorte Daugaard Jensen. Desuden har den anerkendte amerikanske forfatter Marilynne Robinson udgivet en essaysamling: "Det som er os givet: essays.", der tematisk kredser om det religiøse, om troen og de menneskelige vilkår i en verden besat af teknologi og udvikling.

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 2 2018

  InspirationTirsdag 16. januar 2018af Marianne Jensen

  I denne uge har vi købt mange spændende kunst og musik bøger. Du kan bl. a glæde dig til en passioneret samtalebog om "Billedernes historie: fra hulemaleri til skærm", "20 fantastiske år med Papa Bue" og "Takter til tiden: politiske sange i det 20. og 21. århundrede". Rigtig god fornøjelse.

  Læs mere
 • Ny faglitteratur - uge 1 2018

  InspirationTirsdag 2. januar 2018af Marianne Jensen

  Årets første faglitterære indkøb spænder vidt i emner. Fra "Harry Potter og filosofien: Hogwarts for mugglere", hvor en række filosoffer går i dybden med centrale begreber fra Harry Potter universet til "Spis før, under og efter du løber: sportsernæring til løbere" . Hvis du er "Forelsket i en narcissist" er der hjælp at hente i bogen af Susanne Møberg.

  Læs mere
 • AT-opgaven 2016 Grænser: Naturvidenskab

  ArtikelTorsdag 7. december 2017af Marianne Jensen

  Din opgave serveret på et sølvfad – ja det kan biblioteket ikke love dig. Men vi serverer gerne søgestrategier, søgetips og inspiration, der kan få historien om din AT-opgave til at ende lykkeligt

  Læs mere
 • Subkultur og Mode

  ArtikelTorsdag 3. marts 2016af Marianne Jensen

  Mode og subkultur hører sammen. Hvad enten det er tøjstil, hårmode eller bestemte farver er det med til at definere en bestemt subkultur. Her er nogle forslag til at fordybe sig i emnet.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366