Pernille Egebæk Vadstrup

Seneste indlæg

 • Virkelige historier

  Her er ingen rockstjerner, politikere eller Hollywood skuespillere, men derimod virkelige menneskers virkelige historier. Udstillingen indbefatter bl.a. barndomserindringer, krigstraumer, sygdomsforløb, kærlighedsaffærer m.m. Her er vores anbefalinger.

  Læs mere
 • Retroanmeldelser - Ole Sarvig

  ArtikelTorsdag 20. juli 2017af Pernille Egebæk Vadstrup

  I denne artikelserie sætter vi fokus på forfattere, der måske ikke står på alle danskeres bogreoler, men som fortjener stor opmærksomhed. Flere af forfatternes bøger er blevet retrodigitaliseret og ligger frit tilgængeligt på eReolen. Denne artikel sætter fokus på Ole Sarvig, der satte stemme på en kollektiv fortvivlelse efter Anden Verdenskrig.

  Læs mere
 • Retroanmeldelse: Martha Christensen

  ArtikelTirsdag 11. juli 2017af Pernille Egebæk Vadstrup

  I denne artikelserie sætter vi fokus på forfattere, der måske ikke står på alle danskeres bogreoler, men som fortjener stor opmærksomhed. Flere af forfatternes bøger er blevet retrodigitaliseret og ligger frit tilgængeligt på eReolen. Denne artikel sætter fokus på forfatterinden Martha Christensen, der skrev bevægende socialrealistiske romaner.

  Læs mere
 • New York - New York

  Åh ... New York, byen der aldrig sover, og en by, som forfatterne ofte finder stor inspiration i. Vi har udvalgt noget af det bedste bedste skønlitteratur om New York, som er på udstilling nu.

  Læs mere
 • Jørgen Leth 80 år

  AnbefalingTirsdag 13. juni 2017af Pernille Egebæk Vadstrup

  Den 14 juni 2017 fylder forfatter, cykelkommentator, filminstruktør og digter Jørgen Leth 80 år. Vi har samlet en liste med det bedste af og om Jørgen Leth.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366