Sofie Andkjær Lynnerup

Seneste indlæg

 • True crime

  UdstillingLørdag 30. september 2017af Sofie Andkjær Lynnerup

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'True crime' på Hovedbiblioteket. Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. Lad dig skræmme af autentiske forbrydelser og uopklarede mordgåder!

  Læs mere
 • Barndommens land

  UdstillingSøndag 17. september 2017af Sofie Andkjær Lynnerup

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'Barndommens land' på Hovedbiblioteket. Barndommen er udgangspunkt for livet og dermed også for meget af litteraturen. Her er nogle af de bedste bøger om barndom og opvækst.

  Læs mere
 • Calm down - stressfri hverdag

  UdstillingFredag 15. september 2017af Sofie Andkjær Lynnerup

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'Calm down' på Hovedbiblioteket. Ferien er ved at være forbi, og hverdagen kalder. Lad bøger om yoga, meditation, mindfullness og selvudvikling guide dig tilbage til en hverdag uden stress.

  Læs mere
 • København i litteraturen

  UdstillingTorsdag 7. september 2017af Sofie Andkjær Lynnerup

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'København i litteraturen' på Hovedbiblioteket. Mangt en forfatter har fundet inspiration i den danske hovedstad. I forbindelse med årets Golden Days Festival (2-17/9 2017) sætter vi fokus på netop København i litteraturen, og har her samlet et udvalg af nye og gamle skønlitterære bøger om den 850 år gamle købstad.

  Læs mere
 • Islandske stemmer

  UdstillingMandag 7. august 2017af Sofie Andkjær Lynnerup

  I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'Islandske stemmer' på Hovedbiblioteket. Nordic noir, magisk realisme og traditionsbevidsthed. Fordyb dig i en god bog fra en af de nyere islandske forfattere!

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366