Læseklubber

Vil du gerne dele dine læseoplevelser med andre, så har vi 5 læseklubber på Sydhavnens Bibliotek.

 

Vi har fire Romanlæseklubber: hvor vi mødes en gang om måneden og snakker bøger over en kop kaffe. En hvor vi mødes kl. 17.30-19, og en hvor vi mødes kl. 19-21 samt en læseklub hvor vi mødes kl. 14.30-16. Vil du være med, så kontakt littaraturformidler Anja Brygmann på gu8a@kff.kk.dk. Der er i øjeblikket få ledige pladser i læseklubben, der mødes kl. 14.30-16 sidste tirsdag i måneden, de andre er pt. fyldt op.

Den fjerde romanlæseklub hedder Litteraturklub for mænd 60+ og er for mænd, der bl.a. har lyst til at diskutere: Hvem er jeg som mand? via den litteratur, der bliver læst. Aktuelt er læseklubben fyldt op, men ønsker du plads på venteliste, så kontakt litteraturformidler Anja Brygmann: gu8a@kff.kk.dk 

Den femte læseklub er en fælleslæsningsklub, hvor vi mødes en gang om ugen hver onsdag kl. 11.00 -12.30. Vi læser højt og diskuterer det læste. Det er litteraturformidler Anja Brygmann, som finder noveller og digte og læser højt. Alle kan være med, både læsevante og de mere tilbageholdende. Anja er uddannet læseguide hos Læseforeningen i metoden guidet fælleslæsning.  

 

 

Spørg biblioteket