Aktiviteter for børn

Københavns Hovedbiblioteks flere tilbud til børn.

Hovedbibliotekets aktiviteter for børn

Der er pop-up aktivitet for de mindste i Ordbjerget hverdage kl 10 og 14 og weekender kl 11 og 14 ved skiftende børneværter. Se på tavlen, når du ankommer, om der er ændringer eller evt aflysninger. I hele juli måned er der ingen pop-up aktivitet.

Tegnstationen er åben hele ugen. Her kan du farvelægge fortrykte bogstaver eller figurer fra bl.a. eventyr, men du kan også lave frihåndstegning på papir eller på den store tavle.

LÆS tester i øjeblikket (i sommerferien 2022) diverse brætspil og på etagen. Spørg en børnevært om du kan være med i et spil. Der er spil til alle aldre.

Praktisk

  • Du kan møde børneværterne på børneetagen. De kan hjælpe med at finde den rigtige bog på hverdage kl. 9-17, lørdage og søndage kl. 10-15 
  • Daginstitutioner og dagplejere skal huske at medbringe institutionslånerkort, hvis I vil låne materialer. I kan inden besøget booke en kufferthistorie på hverdage kl. 10:30 på Billetto. Fra 28. marts 2022 kan alle kommunens dagplejere og institutioner desuden få en gratis sprog&legkuffert med hjem efter historien, så længe lager haves. I kan også kontakte os på hbtilmelding@kff.kk.dk.
  • Lærere til skoleklasser kan se vores aktuelle tilbud Tilbud til skoler, tilmelde sig vores nyhedsbrev Nyhedsbrev til lærere eller kontakte os på hbskoletilbud@kk.dk 
  • Man må gerne spise madpakker på børneetagen i spisezonen "Ordfråseriet"
  • Der er pusleplads i stueetagen og på børneetagen