Aktiviteter for børn

Københavns Hovedbiblioteks ugentlige tilbud til børn.

Hovedbibliotekets aktiviteter for børn

Aktiviteterne afvikles hver uge året rundt bortset fra de officielle lukkedage og sommerperioden fra og med uge 25 til og med uge 32. Der kan være aflysning, hvis der foregår en anden aktivitet i stedet.

Grundet coronavirus, tilbyder vi færre aktiviteter end normalt.

Fredag

Vi viser film for dagplejere og institutioner fredage kl. 10.15 i Salonen i stueetagen, og pga. corona kun ved forudgående tilmelding via Billetto.dk. Søg under Københavns Hovedbibliotek. Der udbydes 1 billet, der giver adgang for 12 børn.

Lørdag

Hver lørdag er der aktiviteten:  "Højtlæsning og film" for børn på Københavns Hovedbibliotek. Vi læser højt og viser film lørdag kl. 10.30 og kl. 13.00 i Salonen i stueetagen. Der er ikke tilmelding til denne aktivitet.

Søndag

Hver søndag er der aktiviteten:  "Højtlæsning og film" for børn på Københavns Hovedbibliotek. Vi læser højt og viser film søndag kl. 10.30 og kl. 13.00 i Salonen i stueetagen. Der er ikke tilmelding til denne aktivitet.

Praktisk

  • Man må gerne spise madpakker på børneetagen i spisezonen "Ordfråseriet"
  • Der er pusleplads i stueetagen og på børneetagen 
  • Du kan møde børneværterne på børneetagen. De kan hjælpe med at finde den rigtige bog på hverdage kl. 12-17 og lørdag kl. 11-14
  • Kommer I med en børnehave eller anden institution: Husk at medbringe institutionslånerkort, hvis I vil låne materialer
  • Ønsker du at booke et besøg for daginstitution eller skole, så skriv til hbtilmelding@kff.kk.dk.