Børnebogcast

Børnebibliotekaren guider til nye børnebogsfavoritter.

”Børnebogcast” er en podcast til forældre og større børn, der søger inspiration til, hvad deres børn selv kan læse og til højtlæsning. Der udkommer ca. 10 episoder om året, hver med deres eget tema. Det kan fx være pegebøger, begynderlæsning, spænding til tweens, kærlighed, zombiebøger, fodboldbøger eller fokus på en bestemt forfatter. Du kan lytte lige når det passer dig, og på den måde nærmest få børnebibliotekaren hjem i stuen, så vi kan hjælpe dig med at finde alle de vidunderlige nye bøger. 

I Børnebogcast møder du altid børnebibliotekar Julie Arndrup, som har forskellige gæster i studiet og sammen hjælper de dig med at finde den næste gode læseoplevelse. Julie snakker med bl.a. forfattere, andre børnebibliotekarer, børn, forskere og illustratorer om læsning og anbefaler bunkevis af gode bøger. Du kan altid finde alle de titler vi omtaler i de tilhørende artikler på hjemmesiden.

Hør Børnebogcast her på siden eller abonnér på den, der hvor du normalt hører podcasts.

Hvert år i marts deler Børnebogcast desuden podcasts fra Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Her vil du kunne dykke ned i både foredrag og interviews, der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og disse episoder kan have et lidt mere fag-fagligt indhold end de normale Børnebogcast afsnit.