Christianshavns Bibliotek

Christianshavns Bibliotek er lukket pga. Covid-19

Corona-info pr. 22.1.2021

Københavns Biblioteker har foreløbigt lukket til og med d. 7. februar 2021 pga. Covid-19. 

 • I forbindelse med lukning af bibliotekerne i København fra d. 9. december pga. Covid-19 vil materialer kunne afleveres gebyrfrit fra og med d. 8. februar til og med mandag d. 22. februar 2021.
   
 • Efter d. 22. februar vil gebyrer for overskridelse af lånetiden blive udmålt efter materialernes oprindelige udlåns- og afleveringsdato.
   
 • Der er fortsat åbent for telefon og mail til Københavns Biblioteker.

Skal du bruge biblioteksbøger til forsknings-, studie- eller skolebrug?  

 • Fra tirsdag den 26. januar er det muligt at afhente reserverede bøger i begrænset åbningstid. Vi henstiller til, at du kun benytter dig af muligheden for at låne, hvis du skal bruge bøger i forbindelse med forskning, studier eller skole.
   
 • Det er desværre endnu ikke muligt at udlåne bøger direkte fra bibliotekets hylder, men du kan bestille bøger via bibliotekets hjemmeside til forsknings-, studie-, og skolebrug. Vi gør opmærksom på, at der kan være længere leveringstid, før din reservation står klar til dig
   
 • Du skal bestille tid for at få adgang til at hente reserverede bøger. Tidsbestillingen åbner fra på mandag den 25. januar, her på siden. Bibliotekerne vil fra tirsdag den 26. januar være åbne fra kl. 12-14 på alle hverdage, Hovedbiblioteket fra kl. 12-16. Det er ikke muligt at tage ophold i biblioteksrummet. 
   
 • Den tid, du booker, er vejledende. Du kan derfor opleve at skulle vente på at få adgang til biblioteket. For at sikre det bedste forløb opfordrer vi til at vise hensyn til andre borgere og personalet ved at holde afstand. Mundbind skal bæres ved afhentning af bøger og materiale. 
   
 • I henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger bruger Københavns Biblioteker indtil videre tidsbestilling for at sikre, at der ikke er for mange personer i biblioteksrummet. Af samme årsag bør du besøge vores biblioteker alene.

Læs mere og følg med på bibliotek.kk.dk/corona og husk at du kan kontakte Biblioteket Online på 33663000 mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-14.

Christianshavns Bibliotek er på Facebook og Instagram!

Du kan finde os på Facebook her

Du kan finde os på Instagram her

Adresse

Dronningensgade 53
1420København K

Kontakt

Åbningstider

Uge: 03, 18.01 - 24.01Åbningstider
Mandag
00:00 - 00:00Lukket pga. corona-restriktioner
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Uge: 03, 18.01 - 24.01
næste ›‹ forrige