Besked på e-mail og SMS

Når du skal have besked om materialer, der står klar til dig, eller du skal mindes om, at det er tid til at aflevere, kan du få beskeden på e-mail eller SMS - eller begge dele.

Du kan få flg. meddelelser elektronisk, på enten e-mail eller SMS eller begge dele:

• Reserveringsmeddelelser
  • Påmindelser 3 dage før lånetiden udløber
  • Hjemkaldelser 10 dage efter lånetidens udløb

Hvordan registrerer jeg e-mail og mobilnummer?
Hvis du allerede er låner med en pinkode, kan du logge på hjemmesiden og registrere dine oplysninger. På den side, hvor du har adgang til dine personlige oplysninger, kan du registrere din email-adresse og/eller mobilnummer. Du kan til enhver tid ændre både e-mail adresse og mobilnummer. Husk at klikke på Gem, når du har rettet i dine kontaktoplysninger. Det er vigtigt, at du holder din lånerside opdateret, så der altid står de aktuelle  oplysninger.

Kan jeg også stadigvæk få besked pr. brev?
Når du først har registreret e-mail eller mobilnummer, modtager du ikke længere reserveringsmeddelelser eller hjemkaldelser pr. brev. Samtidig sparer du portoen.

Kan jeg forny inden lånetiden udløber?
Når du får en påmindelse om, at det er tid til at aflevere, vil der som regel være tre dage, til lånetiden udløber. Derfor kan du nå at forny materialet inden afleveringsfristen. Du kan selv forny her på hjemmesiden, når du er logget ind.

Kan jeg vælge kun at få besked om reserveringer?
Når du er tilmeldt med e-mail eller mobilnummer, vil du modtage alle beskeder elektronisk.

Hvorfor har jeg ikke modtaget en påmindelse?
Oftest skyldes det, at din mobil har været slukket i længere tid, f.eks. under ferie) eller at din mail-indbakke er fyldt. Påmindelser pr. mail eller SMS er en ekstra service, som skal hjælpe dig til at huske at aflevere. Det er stadigvæk dit eget ansvar at aflevere til tiden, selvom påmindelserne evt. ikke når frem.

Hvordan framelder jeg mig igen?
Hvis du ikke ønsker at modtage elektroniske meddelelser længere, skal du slette både din e-mail og evt. mobilnummer. Vær opmærksom på, at du fremover skal betale porto for at få reserveringsmeddelelser pr. brev. Du vil ikke modtage adviseringer om, at dine lån er ved at udløbe.

Kontaktet Biblioteket Online  3366 3000