Blågårdens Bibliotek

foto af blågårdens bibliotek på en solskinsdag set fra blågårds plads
Blågårdens Bibliotek ligger på Blågårds Plads i hjertet af indre Nørrebro.

Det er nu muligt at få betjening og opholde sig i biblioteket. Da der fortsat er restriktioner på, hvor mange personer, der kan opholde sig på biblioteket samtidig, henstiller vi til, at du tager hensyn. Ligesom al brug af biblioteket skal ske i tråd med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Der er åbnet for adgang til fysiske aviser og tidsskrifter. Det er fortsat ikke muligt at printe eller kopiere på biblioteket, ligesom der ikke er adgang til bibliotekets borgerpc’ere i denne fase.

Der kan være dele af de enkelte biblioteker, der er utilgængelige. Se åbningstider mm. for dit lokale bibliotek på bibliotek.kk.dk

Print/kopi

Københavns Biblioteker er i gang med at udskifte det gamle printsystem til et nyt og mere brugervenligt system.

Læs mere om overgangen til nyt printsystem

Borgerpc’er

Af hensyn til myndighedernes anbefalinger for brug af udstyr, som er vanskeligt at rengøre, åbner bibliotekerne i København ikke for Borgerpc’er.
Læs mere om genåbningen af Københavns Biblioteker på bibliotek.kk.dk: Københavns Biblioteker er genåbnet - Se hvordan

Om Blågårdens Bibliotek

Blågårdens Bibliotek ligger på Blågårds Plads i hjertet af indre Nørrebro. På Blågårdens Bibliotek kan du låne noget udover det sædvanlige. Biblioteket på Blågårds Plads har nemlig en helt speciel samling, der især er populær blandt byens unge og ungdommelige voksne. På biblioteket kan du spille brætspil, høre vinyler og tjekke vores maker-kasser, der både findes i børneversion med Arduino og voksenversion med udstyr til blandt andet at bygge din egen synthesizer. Du kan selvfølgelig også låne det hele med hjem, ligesom du kan låne fantasy og sci-fi, tegneserier, young adult, konsolspil og film. Reservér, forny og lån materiale her. 

Adresse

Blågårds Plads 5
2200København N

Kontakt

Åbningstider

Uge: 03, 18.01 - 24.01Åbningstider
Mandag
00:00 - 00:00Lukket pga. corona-restriktioner
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Uge: 03, 18.01 - 24.01
næste ›‹ forrige