Kurser, værksteder og workshops

Mønsterstrik med Thea Vesterby

Er du vild med mønsterstrik, så kom og vær med til workshop med strikdesigner Thea Vesterby i Kulturstationen Vanløse. På workshoppen vil vi arbejde med fire forskellige strikkemønstre, som indgår i mange af Theas opskrifter.
Tid
18:15 - 21:45
Sted
Kultursalen
I samarbejde med
Foreningen Flittige hænder i Vanløse
Adresse

Frode Jacobsens Plads 4
2720 Vanløse
Danmark

Kom til en inspirerende aften med mønsterstrik

Er du vild med mønsterstrik, så kom og vær med til workshop med strikdesigner Thea Vesterby i Kulturstationen Vanløse. På workshoppen vil vi arbejde med fire forskellige strikkemønstre, som indgår i mange af Theas opskrifter:

1. Krydsende Masker: Lær at strikke krydsmønstre frem og tilbage ved hjælp af strikkeprøver. Strik ind- og udtagninger i krydsmønstre og variationer af krydsmønstre.

2. Halvpatent: Lær at strikke halvpatentmønstre frem og tilbage ved hjælp af strikkeprøver og strik ind- og udtagninger i halvpatentmønstre.

3. Wave: Lær at strikke wave-mønstre frem og tilbage ved hjælp af strikkeprøver.

4. Farvestrik: Leg med farver og strik en strikkeprøve baseret på et farvemønster. Lær at vælge farver til farvemønstre og strikke med farver for at skabe dit eget mønster.

Hver deltager kan vælge de mønstre, der interesserer mest, da det ikke er sikkert, at man kan nå alle fire på workshoppen.

Om Thea Vesterby

Thea, født i Schweiz og bosat i Danmark i mange år, er kendt for sine strikkeopskrifter baseret på et væld af mønstre, med en særlig inspiration fra japanske strikkemønstre. Efter et stressnedbrud gav strikning og strikkemønstrene Theas hjerne en ny kick-start, og hun har siden designet opskrifter til bl.a. LAINE magasinet og Filcolana’s kollektioner.

Praktisk Info

Du skal medbringe følgende materialer til workshoppen:

Garn til strikkeprøver
Rundpinde 4 mm (40 og 60 cm)
Maskemarkører

Pris: Kr. 300 for medlemmer, kr. 360 for ikke-medlemmer

Tilmelding og yderligere information om Flittige Hænder i Vanløse: https://fhiv.dk/