Adgang for Alle er et program, der er udviklet af IT- og Telestyrelsen. Du kan hente det gratis på nettet. Klik på download og installer programmet på din egen pc. Næste gang, du møder en tekst, du har svært ved at læse, åbner du programmet. Du markerer blot teksten og så får du den læst op.

• Download Adgang for Alle
  • Se en video, der i lyd og billeder forklarer, hvad programmet kan bruges til.

NB! Adgang for Alle kan bruges af ordblinde og dårlige læsere, men ikke af blinde og meget svagtseende personer, da de ikke kan markere en tekst, som er en forudsætning for at få oplæst noget indhold. Denne gruppe bruger typisk mere avancerede hjælpemidler til navigation og oplæsning.

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk