Børn og unge

Børnebogcast: Fodboldbøger!

Meget længe har vi glædet os til at lave denne podcast om fodboldbøger! Først blev den aflyst pga corona, men ligesom EM har vi rykket den et år og nu sker det.

Af Julie Arndrup

Tags

Børnebogcast Podcast Børn 6-9 år Børn 10-12 år Unge 13-16 år

Rigtig mange børn er vilde med fodbold og det kan også motivere til læsning. Der er fodboldbøger for enhver smag med i denne podcastepisode, med piger og drenge, med vælg-selv handling, bøger om berømte spillere, bøger om teknik og masser af gode historier om børn der spiller på et hold og alt hvad det fører med sig af fællesskab, stjernedrømme og konkurrence.

I podcasten hører du børnebibliotekar Julie, der har utrolig lidt viden om fodbold, men trods alt god erfaring med at filme, og børnebibliotekar Laila, der har læst alle fodboldbøgerne fordi hun har en dreng der fandt læselysten den vej. Vi anbefaler både højtlæsning, letlæsning, almindelige romaner og fagbøger. Du kan se alle de bøger vi omtaler i listen herunder.

Hør Børnebogcast her på siden eller der hvor du normalt lytter dine podcasts. 

Jingle: 
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

 

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.

Du kan holde øje med Børnebogcast på Københavns Børnebibliotekers Facebook.