Biblioteket kommer

Biblioteket Kommer er et gratis tilbud til borgere, der bor i Københavns Kommune og som på grund af alder, handicap eller langvarig sygdom ikke selv kan komme på biblioteket.

Hvad kan du låne?

Du kan låne det samme som hvis du selv kom på biblioteket, fx bøger, lydbøger, bøger med stor skrift, musik og film. Materialerne kan udvælges på følgende måder

  • Du kan ringe til os om bestemte titler, forfattere m.m. 
  • Eller du kan selv reservere det du vil have.

Alt det praktiske

Du tilmelder dig ved at ringe på tlf. 33 66 30 00 på hverdage mellem klokken 10.00-18.00 eller på lørdage mellem klokken 10.00-14.00.

Ud over oplysning om cpr-nummer, navn, adresse og telefonnummer, vil du blive spurgt om, hvilke og hvor mange materialer du ønsker at få bragt ud.

Når vi har pakket dine første materialer, kontakter vi dig og aftaler, hvornår du får bragt materialerne ud første gang. Samtidig med disse materialer, får du liste med datoer for det næste halve år.

Til dig der selv reserverer

Vi opfordrer til at du bruger ordningen fornuftigt og vi forbeholder os ret til at regulere antallet af lån og reserveringer, hvis de har et uforholdsmæssigt stort omfang, der begrænser andre borgeres brug af biblioteket eller er meget ressourcekrævende for bibliotekerne.

Husk at du altid kan gemme materialer du er interesseret i på din huskeliste og først reservere dem, når du er klar til at låne dem.