Generel info

Bibliotekets app

Her kan du læse om, hvordan du kommer i gang med at bruge bibliotekets app til Android og iOS.

Book en computer på biblioteket

Pt. er der ikke adgang til borger-pc på bibliotekerne, da vi er er ved at implementere et nyt system. Systemet forventes at være i drift inden årets udgang.

Glemte sager

Her kan du finde information om, hvordan Københavns Bibliotekers håndterer glemte sager.

Læseklubber på biblioteket

Her kan du læse mere om læseklubberne på Københavns Biblioteker samt finde information om at starte din egen.

Print, Scan & Kopi

Det er desværre ikke muligt at printe, scanne eller kopiere på Københavns Biblioteker i øjeblikket.

Sider