Generel info

Bibliotekets app

Her kan du læse om, hvordan du kommer i gang med at bruge bibliotekets app til Android og iOS.

Glemte sager

Her kan du finde information om, hvordan Københavns Bibliotekers håndterer glemte sager.

Læseklubber på biblioteket

Her kan du læse mere om læseklubberne på Københavns Biblioteker samt finde information om at starte din egen.

Opret dig som bruger

Her kan du læse mere om, hvordan du opretter dig som bruger ved hjælp af NemID og finde information om indmeldelse af institutioner og børn.

Sider