Christianshavns Bogfestival

Christianshavns Bibliotek har siden 2004 inviteret til Bogfestival i samarbejde med lokale aktører og institutioner i lokalområdet. Til Christianshavns Bogfestival fejrer vi litteraturen og lyrikken med booktalks fra både spirende og prisbelønnede forfattere.

Bøgerne får en ekstra dimension til Christianshavns Bogfestival, da de fysiske rammer relaterer og reflekterer de skreve fortællinger. Temaerne for festivalen har f.eks. været krigslitteratur på Søofficersskolen på Nyholm, historisk litteratur ved Stadsgraven på Christianshavns Voldanlæg, krop og bevægelse i multihallen Hal C, en yderst appetitvækkende og sanselig udgave i Copenhagen Street Foods fristende omgivelser og litteratur på havnen, hvor festivalen sejlede publikum ud på litteratur-både i Københavns kanaler.

Christianshavns Bogfestival 2021

Christianshavns Bogfestival vender i 2021 blikket mod verden omkring os og mod os selv. Med litteraturen som rejseguide inviterer vi publikum på en tour til både nære og fjerne verdener, og vi belyser fiktionens evne til at skabe rum for drømme, eskapisme og refleksion. Christianshavns Bogfestival afholdes d. 14.-20.6.2021.

Pga. Covid-19 er festivalformatet lidt anderledes i 2021. Årets festivalprogram vil være inddelt i enkeltstående forfatterarrangementer, der alle afholdes i lige så trygge som hyggelige og inspirerende rammer på en række kulturinstitutioner på Christianshavn. 

Du kan følge Christianshavns Bogfestival på Facebook, hvor vi løbende opdaterer info om årets forfattere og samarbejdspartnere.  

COVID-19

Forfatterarrangementerne afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

ARRANGØRER

Christianshavns Bogfestival 2020 er arrangeret af Christianshavns Bibliotek og støttet af Statens Kunstfond og Christianshavns Lokaludvalg.