Ændring af brugerprofil

Her kan du finde en vejledning til, hvordan du selv ændrer dine brugeroplysninger, som f.eks. afhentningssted, telefonnummer og pinkode.

Du kan ændre i dine kontaktoplysninger, sætte dine reserveringer på pause, ændre afhentningssted etc. når du er logget ind på bibliotek.kk.dk.

Når du er logget ind på hjemmesiden, kan du selv ændre følgende:

• Vælge afhentningssted

• Sætte reserveringer på pause

• Ændre eller tilføje mail

• Ændre eller tilføje nummer på mobil

• Ændre pinkode

Vær især opmærksom på at skrive mail og mobil korrekt. Hvis vi ikke har de korrekte oplysninger, vil du ikke modtage notifikationer om afleveringer eller reserveringer.

Hvis du ikke ønsker at oplyse mobil eller mail, får du ikke besked fra Biblioteket, med mindre du henter vores app. Du vil ikke få besked om, at dine lån er ved at udløbe.