Huskeliste

Vejledning til brug af huskelisten.

Din huskeliste ligger både i appen "Biblioteket", eReolen appen og på bibliotek.kk.dk.

Huskelisten på hjemmesiden

• Du kan se en oversigt over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger under "Huskeliste"
  • For at tilføje materialer din huskeliste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på hjerteikonet for at tilføje

Huskelisten i app'en

Din huskeliste opdateres også automatisk i appen Biblioteket og eReolen appen

• Du tilføjer nye titler til huskelisten ved at klikke på hjertet på det materialer du vil have på listen
  • Du finder den under "Min side"