Interesseperiode på reserveringer

Læs hvordan du ændrer interesseperiode på dine reserveringer.

Når du reserverer materialer, kan du selv vælge, hvor længe du vil vente på at få opfyldt din reservering. Derfor kan du vælge en specifik interesseperiode, når du reserverer på bibliotek.kk.dk eller i app'en Biblioteket.

Sådan gør du:

1. Log ind på bibliotek.kk.dk og klik på din bruger øverst i højre hjørne
  2. Vælg "Reserveringer" i menuen
  3. Under "Reserveringer på fysiske materialer", skal du klikke på den bog, som du vil ændre interesseperioden for
  4. Du kan nu vælge din interesseperiode ved at klikke på "Ikke interesseret efter"
  5. Vælg 1 måned eller 6 måneder og klik på "Gem"
  6. Din interesseperiode er nu opdateret, og du kan lukke vinduet ned