Hvis din søgning ikke giver resultat

Tips og tricks til at søge videre, hvis du ikke kan finde det materiale, du leder efter.

Tips til din søgning

Icon Description
  • Tjek at du har stavet korrekt i søgningen
  • Prøv at bruge andre søgeord

Flere søgeforslag

Icon Description

Hvis du ikke finder det, du skal bruge, kan du prøve følgende:

• Vælg andre søgeord, som dækker det samme. Jo bredere du søger, jo bedre kan du se, hvad der er af muligheder
  • Prøv at indsnævre din søgning i topmenuen, hvor du f.eks. kan vælge "Emne" og "Materialetype"
  • Du kan folde menuen ud og se flere forslag ved at klikke på "+ Flere filtre"

Søg og reservér på bibliotek.dk

Icon Description

Hvis du stadig ikke kan finde det du søger, kan det være fordi, Københavns Biblioteker ikke har materialet.

Søg i stedet på den landsdækkende database bibliotek.dk

Kom godt i gang med bibliotek.dk:

1. Klik på "Log ind"
  2. Klik på "Ny bruger"
  3. Udfyld dine oplysninger
  4. Klik på "Min side"
  5. Vælg et afhentningssted under "Favoritbiblioteker" i menuen
  6. Nu har du en bruger til bibliotek.dk og er klar til at søge i alle biblioteker i Danmark på en gang