Kurser, værksteder og workshops

Kunstskolen fluxout

Er du klar til at udforske kunst på en helt ny måde? Så er Kunstskolen Flux noget for dig.
Tid
17:30 - 19:30
Pris
Tilmelding: 2089 kr.
Sted
Værkstedet
Adresse

Jernbane Allé 38
2720 Vanløse
Danmark

Hvad vil jeg lære

Vi har en anderledes tilgang til kunst, hvor alt det, du troede ikke var kunst, faktisk er kunst. I undervisningen på Fluxout skal vi selvfølgelig tegne og lave skulpturer, som du kender det fra billedkunst i skolen, men vi skal også lave alt det imellem og omkring.

Vores tilgang til kunst

Hos os skaber vi kunst sammen i et eksperimenterende rum, der også kan hjælpe dig med at tænke kreativt og anderledes i andre situationer. Her behøver kunst ikke at ligne noget bestemt eller ende som et stort kunstværk. Vidste du for eksempel, at et kunstværk kan være, at vi alle laver den samme bevægelse på én gang, eller at en taburet og et cykelhjul sat sammen kan være en skulptur?

Lyder det spændende og lidt skørt? Så meld dig til. Uanset om du allerede laver kunst eller aldrig har prøvet det før, er du velkommen. Det eneste krav er, at du er nysgerrig. Alle kan nemlig lave kunst, og det er dét, vi skal gøre sammen. Så tag din ven med eller kom alene. Jeg glæder mig til at skabe kunst med dig.

Praktisk

Fluxout
Alder: 14-16 år (7.-9. klasse)

Tid: Hver onsdag kl. 17.30-19.30

Sted: Værkstedet, Kulturstationen Vanløse

Pris: 2.089 kr. (kan betales i 3 månedlige rater á 696 kr.)

Periode: 12 x 2-timers undervisning fra 11. september til 4. december 2024 (ingen undervisning i uge 42)

Tilmelding

For tilmelding og spørgsmål, skriv til sabine.wedege@hotmail.com senest 28. august. Skriv "fluxout" i emnefeltet og oplys, hvilket hold du ønsker at deltage i. Tilmelding er bindende for alle 3 måneder.

Bemærk! Kunstskolen Flux tilbyder kunstundervisning på to hold: Fluxbetween (for de 10-13-årige, mellemtrin: 4.-6. klasse) og Fluxout (for de 14-16-årige, udskoling: 7.-9. klasse). Læs om Fluxbetween her: https://kulturogfritidv.kk.dk/det-sker/kunstskolen-flux-fluxbetween