Podcast

Københavns Biblioteker producerer forskellige podcasts om historie, kultur og litteratur. Redaktør: Berit Freyheit. befrey@kk.dk

Vælg mellem følgende podcasts:


Bag om København

Podcast-serien tager dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns historie.

Se mere om podcasten Kundskabens Hotel

Kundskabens Hotel

I Kundskabens Hotel inviterer vi dig ind på biblioteket til levende og personlige præsentationer af litteratur, viden, film, musik – alt det bedste fra Københavns biblioteker.

Se mere om podcasten Børnebogcast

Børnebogcast

Børnebogcast er en podcast til forældre, der savner inspiration til, hvad deres børn selv kan læse og til højtlæsning. Julie Arndrup, børnebibliotekar - med gæster, hjælper dig med at sortere i alle de mange dejlige bøger der udkommer. Vi snakker med bl.a. børn, forskere og forfattere om læsning og anbefaler bunkevis af gode bøger.

Se mere om podcasten Månedens Forfatter


Månedens forfatter

Hver måned inviterer Københavns Hovedbibliotek forfatteren til 'Månedens forfatter' ind til et foredrag. Dette foredrag optages og podcastes.

Se mere om podcasten Vi elsker bøger

Vi elsker bøger

'Vi elsker bøger'-podcast produceres af Københavns Biblioteker i forbindelse med afholdelsen af Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival af samme navn. Podcasten dykker ned i emner der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og består af både foredrag og interviews.