Podcast

Københavns Biblioteker producerer forskellige podcasts om historie, kultur og litteratur. Redaktør: Berit Freyheit. befrey@kk.dk

Vælg mellem følgende podcasts:

Se mere om podcasten Bag om København


Bag om København

Podcast-serien tager dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns historie.

Her kan du læse mere om, hvordan du abbonerer på podcasten.

Se mere om podcasten Kundskabens Hotel

 

Kundskabens Hotel

I Kundskabens Hotel inviterer vi dig ind på biblioteket til levende og personlige præsentationer af den litteratur på finder på bibliotekets hylder.

Her kan du læse mere om, hvordan du abbonerer på podcasten.


Børnebogcast

Børnebogcast er en podcast til forældre, der savner inspiration til, hvad deres børn selv kan læse og til højtlæsning. Julie Arndrup, børnebibliotekar - med gæster, hjælper dig med at sortere i alle de mange dejlige bøger der udkommer.

Se mere om podcasten Månedens Forfatter


Månedens forfatter

Hver måned inviterer Københavns Hovedbibliotek forfatteren til 'Månedens forfatter' ind til et foredrag. Dette foredrag optages og podcastes.

Her kan du læse mere om, hvordan du abbonerer på podcasten


Se mere om podcasten Vi elsker bøger


Vi elsker bøger

'Vi elsker bøger'-podcast produceres af Københavns Biblioteker i forbindelse med afholdelsen af Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival af samme navn. Podcasten dykker ned i emner der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og består af både foredrag og interviews.

Her kan du læse mere om, hvordan du abbonerer på podcasten