Sådan bruger du Filmstriben

Kom godt i gang med Filmstriben

På Filmstriben kan du se film, når det passer dig. Du kan bruge Filmstriben på din computer eller downloade Filmstribens app til Android og iOS.

For at kunne bruge Filmstribens hjemmeside eller app skal du være oprettet som bruger på biblioteket i din bopælskommune.

Hvis du f.eks. er bosiddende i københavns Kommune, skal du være oprettet som bruger på Københavs Biblioteker. Du bruger de samme loginoplysninger på Filmstriben, som du bruger til at logge på bibliotek.kk.dk, eller når du låner bøger på biblioteket.

Opret dig som bruger

Icon Description

Hvis du ikke er bruger endnu, kan du oprette dig med dit MitID på bibliotek.kk.dk

Du kan både bruge Filmstriben på din computer ved at gå til Filmstribens hjemmeside, eller du kan downloade Filmstribens app til Android og iOS på dine mobile enheder.

Opret dig som bruger

Sådan bruger du Filmstriben

Icon Description

Hvis du allerede er oprettet som bruger i Københavns Biblioteker, kan du gå i gang med at bruge Filmstriben med det samme.

Gå til Filmstribens hjemmeside eller åbn Filmstribens app og klik på den film du vil se. Herefter skal du logge ind med dit bibliotekslogin. Vælg dit lokale bibliotek, og indtast CPR nummer og din pinkode. Du forbliver logget ind, indtil du logger ud under din profil.

Læs mere om Filmstriben

Understøttede enheder

Icon Description

Du kan tilgå Filmstriben fra disse enheder:

• PC og Mac
  • Android smartphone
  • Android tablet
  • iPhone
  • iPad
  • Apple TV