Ny pinkode

Du skal gå på dit lokale bibliotek for at ændre din kode

Sådan gør du, hvis du vil ændre din pinkode:

Vores pinkode-løsning virker desværre ikke i øjeblikket, du er derfor nød til at møde op på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid for at få ændret din kode. HUSK AT MEDBRINGE ID.

Se åbningstiderne her

1. Log på hjemmesiden

Klik på "Log ind" øverst i højre hjørne:

Indtastningsfelter til CPR-nummer og pinkode
  2. Gå til "Min konto"

Når du er logget ind på siden, skal du gå til "Min konto" i menuen:

Viser min konto
  3. Lav ny pinkode i "Brugerprofil"

Klik på "Brugerprofil":

Viser hvor man finder brugerprofil

Nu er du kommet ind på en side med dine personlige oplysninger.

Find feltet 'Her kan du ændre din pinkode', skriv din nyvalgte pinkode og gentag den i feltet "Bekræft pinkode".

4. Afslut

Klik på "Gem" for at afslutte:

Viser hvor man trykker gem

Dine ændringer er nu gemt.