Ny pinkode

Du skal gå på dit lokale bibliotek for at ændre din kode

Sådan gør du, hvis du vil ændre din pinkode:

Vores pinkode-løsning virker desværre ikke i øjeblikket, du er derfor nød til at møde op på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid for at få ændret din kode. HUSK AT MEDBRINGE ID.

Se åbningstiderne her

1. Log på hjemmesiden

Klik på "Log ind" øverst i højre hjørne:

2. Gå til "Min konto"

Når du er logget ind på siden, skal du gå til "Min konto" i menuen:

3. Lav ny pinkode i "Brugerprofil"

Klik på "Brugerprofil":

Nu er du kommet ind på en side med dine personlige oplysninger.

Find feltet 'Her kan du ændre din pinkode', skriv din nyvalgte pinkode og gentag den i feltet "Bekræft pinkode".

4. Afslut

Klik på "Gem" for at afslutte:

Dine ændringer er nu gemt.