Vi elsker bøger - en festival for hele familien

Pak kufferten og rejs med den 20.-25. marts, når Vi elsker bøger festivalen igen løber af stablen på Københavns biblioteker. I år kan du bl.a. rejse tilbage til vikingetiden, lære om de farlige dinosaurer og tage på jordomrejse! Du finder hele festivalprogrammet for børnefamilier her på siden. 

Festivalaktiviteterne foregår i hverdagene om for- og eftermiddagen, men særligt lørdag den 25. marts fra kl. 10.00-15.00 er der fuld tryk på festivalstemningen på udvalgte biblioteker i byen. Du kan også varme op til festivalen i weekenden d. 18-19. marts med spændende arrangementer.

Se vores trykte familieprogram her 

Hvad kan du opleve?

Festivalprogrammet 2023

Find oplevelser, der passer til dit barn

Tilbud til skoler og daginstitutioner

Find information om Vi elsker bøgers tilbud målrettet skoler og daginstiturioner

Novellekonkurrence for 11-14-årige

Læs mere om Vi elsker bøgers novellekonkurrence for 11-14-årige og find ud af, hvordan du kan vær...

Vi elsker bøgers podcasts og livestreams

Tjek vores podcasts og livestreams ud

Om festivalen

Den 20.-25. marts 2023 kan I igen opleve sjove, boglige aktiviteter for hele familien i hele byen til Københavns Bibliotekers årlige børnefestival. Vi glæder os til at løfte sløret for årets familieprogram, som du vil kunne finde her på siden fra primo februar.

Københavns biblioteker har siden 2019 inviteret til litteraturfestival for børn (og deres voksne). Hvert år i marts gør vi bøgerne sprællevende med et omfattende festivalprogram, der byder workshops, teater, musik, booktalks og mange flere aktiviteter. Her er noget for børn i alle aldre, når jeres lokale børnebibliotek fyldes med sjove og lærerige oplevelser, der åbner bøgernes forunderlige verden og vækker læseglæden hos både store og små.  

Festivalen er for børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Festivalen har ca. 150 arrangementer for både familier, skoler og institutioner.

Følg festivalen på Københavns Børnebibliotekers sociale medier, hvor du også kan få læseinspiration og litterære oplevelser året rundt.