Vi elsker bøger - en festival for hele familien

Velkommen til Vi elsker bøger 2024, børnelitteraturfestivalen til hele familien!

På denne side finder du det store familieprogram, festivalens digitale arrangementer, samt inspiration til at styrke læselysten. Årets tema er NaturligVIS! Et tema hvor naturen er hovedpersonen, der får lov til at vokse vildt på Københavns Børnebiblioteker.

Kom med når vi møder byens dyreliv, forhistoriske skabninger, vingede og fængslende mytiske væsner, og meget meget mere!

Vi elsker bøger afholdes d. 4. -9. marts på Københavns Børnebiblioteker. Kom og vær med!

Se årets program

Vi elsker bøger

Oplevelser på biblioteket

Find den rigtige oplevelse til dit barn

Tilbud til skoler og daginstitutioner

Find information om Vi elsker bøgers tilbud målrettet skoler og daginstiturioner

Novellekonkurrence for 11-14-årige

Er du 11-14 år og vild med at skrive? Så er det nu du skal læse med. Deltag i Vi elsker bøger fes...

Podcasts, videoer og læseinspiration

Tjek vores digitale univers

Om festivalen

Københavns biblioteker har siden 2019 inviteret til litteraturfestival for børn (og deres voksne). Hvert år i marts gør vi bøgerne sprællevende med et omfattende festivalprogram, der byder workshops, teater, musik, booktalks og mange flere aktiviteter. Her er noget for børn i alle aldre, når jeres lokale børnebibliotek fyldes med sjove og lærerige oplevelser, der åbner bøgernes forunderlige verden og vækker læseglæden hos både store og små.  

Festivalen er for børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Festivalen har ca. 150 arrangementer for både familier, skoler og institutioner.

Følg festivalen på Københavns Børnebibliotekers sociale medier, hvor du også kan få læseinspiration og litterære oplevelser året rundt.