Vi elsker bøger - en festival for hele familien

Vi elsker bøger festivalen afholdes næste gang d. 4. - 9. marts i 2024 på samtlige biblioteker i København. Vi elsker bøger festivalen skaber et helt særligt rum, hvor børn og unge sammen kan få sjove og lærerige oplevelser, der åbner bøgernes fortællinger, så man kan se, høre, danse og måske endda smage på historierne. 

I 2024 sætter Vi elsker bøger fokus på naturen i børnelitteraturen. For hvad er egentlig natur? Hvad er helt naturligt? Og hvad er vild natur for noget?  

Følg med her på siden, hvor vi løbende lægger nyheder ind. 

Vi elsker bøger

Om festivalen

Byens bedste bogfest for børn! 

Tilbud til skoler og daginstitutioner

Find information om Vi elsker bøgers tilbud målrettet skoler og daginstiturioner

Novellekonkurrence for 11-14-årige

Er du 11-14 år og vild med at skrive? Så er det nu du skal læse med. Deltag i Vi elsker bøger fes...

Podcasts, videoer og læseinspiration

Tjek vores digitale univers

Om festivalen

Københavns biblioteker har siden 2019 inviteret til litteraturfestival for børn (og deres voksne). Hvert år i marts gør vi bøgerne sprællevende med et omfattende festivalprogram, der byder workshops, teater, musik, booktalks og mange flere aktiviteter. Her er noget for børn i alle aldre, når jeres lokale børnebibliotek fyldes med sjove og lærerige oplevelser, der åbner bøgernes forunderlige verden og vækker læseglæden hos både store og små.  

Festivalen er for børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Festivalen har ca. 150 arrangementer for både familier, skoler og institutioner.

Følg festivalen på Københavns Børnebibliotekers sociale medier, hvor du også kan få læseinspiration og litterære oplevelser året rundt.