Litteratur og lyrik

Baggårdsbaroner

Baggårdsbaroner
Oplev Danmarks mest særegne og nytænkende kultforlag.
Tid
19:00 - 20:30
Pris
Kræver ikke billet.: Gratis
Sted
Kvisten, 2. sal.
Adresse

Wagnersvej 19
2450 København SV
Danmark

En aften for alle der elsker mikroforlag, nytænkende - finger til det etablerede - litteratur, tegneserier, grafiske groteskheder og underholdende tanker om, hvordan man finder sit sted i litteraturen.

Af Baggården er du kommet...
Baggårdsbaroner er formentlig Danmarks mest særegne forlag. Deres univers er outreret, dystopisk, ironisk, depraveret, deprimeret, hylende komisk og passer på mange måder ikke ind i tidens trend.
Men deres innovative og nyskabende tilgang til litteraturen har ikke desto mindre været katalysator for nogle af de allermest spændende udgivelser på den danske litteratur- og tegneseriescene de seneste år.

Af Baggården skal du blive
I selskab med den sjoveste og mest antiautoritære forlagsredaktør (og forfatter), Onkel Hawaii skal vi høre om Baggårdsbaroners tilblivelse.

Det handler om knuste forfatterdrømme, afslag fra etablerede forlag og en harmen over en ensporet, litterær scene til skabelsen af et forlag, der på alle måder falder udenfor kategori. En DIY-fortælling om at turde tro på sig selv og sit produkt, selv når ens fragtbil bryder i brand på den tyske Autobahn på vej til trykkeriet, om op-, men mest nedture, i en søgen efter at finde sin plads i litteraturen.

Baggårdstegneserier
Herefter vil Onkel Hawaii i sammenspil med tegneserietegnerne, Patrick Steptoe og Gabriel Tiedt Lange tage os på en tour de force ind i det unikke grafiske univers, som kendetegner Baggårdsbaroner.