Skriveklubber

Forfatter-spirenes skriveklub i Vanløse

Er du er vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig
Tid
16:30 - 18:30
Sted
"Værkstedet" i kulturhuset
Adresse

Jernbane Allé 38
2720 Vanløse
Danmark

Om Forfatterspirene

I Forfatterspirernes Skriveklub i Vanløse får du en bred indføring i skrivehåndværket, så du kan få dine idéer ud af dit kreative hoved og ned på papir! Vi skal lege med ord gennem teori, læsning og skriveøvelser. Du vil blive undervist af professionelle forfattere en gang om ugen og møde masser af andre unge med samme interesse. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med at skrive, vil Skriveklubben hjælpe dig med at udvikle og udfolde dit fulde potentiale som forfatter.

Om underviseren

Ida-Marie Rendtorff debuterede i 2004 med ungdomsbogen Strømsvigt, som hun fik en forfatterpris for. Hun har skrevet inden for flere genrer, herunder realisme, dystopier og fantastiske fortællinger. Blandt hendes værker findes den klimaaktuelle fantasyserie Isens hjerte og dystopien Kloden under vand. Uanset genre kredser hendes bøger ofte om temaer som mod og at finde sin egen vej i livet. Hendes dystopier skildrer mulige fremtidsscenarier, der kan hjælpe børn og unge med at sætte ord på deres egen verden og de bekymringer, mange føler i forbindelse med klimakrisen.

Praktisk information

Hver tirsdag kl. 16.30-18.30 i lokalet Værkstedet i kulturhuset.  

Sæsonstart tirsdag d. 3. september og afslutning tirsdag d. 26. november. NB! der er ikke undervisning i efterårsferien (uge 42).

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 7 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek, Østerbro Bibliotek og Brønshøj bibliotek og Hovedbiblioteket. Bemærk, at de 7 klubber har hver deres faste ugedag, de mødes.

Forfatterspirernes Skriveklub er støttet af Statens Kunstfond