1. sal
Litteratur og lyrik

Guidet fælleslæsning på Husum Bibliotek

15.03.23
Sætter litteratur gang i dine tanker og minder – og savner du nogen at dele dem med? Så kom til guidet fælleslæsning på Husum Bibliotek. Det er om onsdagen i ulige uger fra klokken 11.00-12.30.

Læsegruppen tilbydes i et samarbejde mellem Læseforeningen og Københavns Kommune og ledes af en frivillig læseguide.

Der er ikke venteliste. Læsegruppen er åben for alle, og deltagelse kræver hverken tilmelding eller forberedelse.

Sådan fungerer det

Vi læser ny litteratur hver gang. Læseguiden vælger og forbereder tekster som han/hun motiveres af og deler det med de deltagerne. Det er både ny og ældre litteratur af danske såvel som udenlandske forfattere.

Der læses altid et uddrag fra en roman eller en novelle og der afsluttes med et digt som passer til prosaen. Som deltager får du udleveret en kopieret version af det som skal læses, og læseguiden læser det højt. Som deltager skal du derfor ikke kunne læse selv, du kan følge med i teksten hvis du har lyst eller blot lytte.

Om guidet fælleslæsning

Guidet fælleslæsning er en måde at læse sammen på, hvor alle kan føle sig velkomne. Man skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage, man lytter, deltager i samtalen om teksten og deler de erfaringer, minder eller tanker som teksten sætter i gang. Læsegrupper henvender sig særligt til yngre seniorer.

Ja, der er plads. Man møder bare op kl. 11 og deltager, som man er og har lyst til i læsegruppen. Man er ikke forpligtet til at møde op til næste læsning, men er selvfølgelig meget velkommen.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, så skriv til: maria@laeseforeningen.dk eller Susanne Rose Nielsen: susros@kk.dk

Hvis du vil vide mere, er interesseret i vores øvrige læseklubber eller gerne vil oprette din egen læseklub, så kan du også kontakte vores bibliotekar Mathias Emil Stenrøs: td6a@kk.dk