Velkommen til Københavns Bibliotekers hjemmeside

Vores hjemmeside bygger på en platform, som er fælles med hovedparten af Danmarks biblioteker. På denne platform er der arbejdet på at forbedre søgefunktionen og på at vise bibliotekernes mange tilbud mere brugervenligt.

Om bibliotek.kk.dk

Bibliotek.kk.dk på alle enheder

Hjemmesiden er designet, så den fungerer optimalt på PC, tablets og smartphones. Siden indretter sig automatisk efter skærmstørrelsen på den enhed, du bruger. Hjemmesiden er enkel at bruge, uanset om du sidder ved spisebordet med din PC,  ligger i sofaen med din iPad'en eller står med mobilen i metroen. 

Når du vil søge på bibliotek.kk.dk

Når du har søgt f.eks. på en titel eller en forfatter, får du en oversigt over søgeresultatet. I oversigten kan du f.eks. vælge kun at få vist nyheder og artikler, der er skrevet på hjemmesiden. Eller du kan vælge, at søgeresultatet kun skal indeholde bøger af en bestemt forfatter, udelukkende være på dansk, være fra et bestemt årstal eller omhandle et bestemt emne. Filtrene kan slås til og fra efter du har søgt.

Vi anbefaler, at du søger meget overordnet. Skriv f.eks. Klaus Rifbjerg. Så får du flest mulige resultater. På oversigten over søgeresultatet kan du efterfølgende afgrænse din søgning. Klik på titlen, når du har fundet det, du søger efter, for at se flere informationer og evt. reservere materialet eller lægge det i din huskeliste.

Vi har meget andet end fysiske bøger

Biblioteket er meget andet end materialer. Du kan bl.a. få hjælp til dine lektier, snakke med en sundhedsplejerske eller en advokat. Eller måske har du lyst til at deltage i en af vores mange læseklubber. Se under de enkelte biblioteker hvad de tilbyder. Eller se en fælles indgang til vores tilbud her

Hjemmesiden udvikles i samarbejde med de øvrige danske folkebiblioteker

Sammen med de fleste andre folkebiblioteker i Danmark er vi gået over til DDB CMS, der er en IT-platform som leveres af Danskernes Digitale Bibliotek. Her vil vi i fællesskab med andre biblioteker udvikle videre på hjemmesiden, så den hele tiden bliver bedre.