Sådan printer du på Københavns Biblioteker

Her kan du læse mere om, hvordan du kan printe fra din egen PC eller mobile enhed på Københavns Biblioteker.

Københavns Biblioteker er i gang med at udskifte det gamle printsystem til Princh, et nyt og mere brugervenligt system. Vi implementerer systemet løbende på alle vores biblioteker, og du kan finde en oversigt over de biblioteker, du kan printe på under fanen "Biblioteker og printer ID".

Når du har uploadet dit print og gennemført betalingen, bliver beløbet reserveret i 72 timer (3 bankdage). Herefter trækkes pengene fra din konto, hvis du har gennemført printet på en af vores printere. Hvis du ikke får gennemført dit print, ophæves reserveringen af beløbet efter de 72 timer (3 bankdage), og pengene bliver ikke trukket fra din konto.