Christianshavns Bogfestival 2024

Christianshavns Bogfestival finder i 2024 sted fra d. 15.4 til d. 30.4 - med arrangementer på biblioteket og på andre lokaliteter rundt omkring i bydelen. Til mange af arrangementerne er der fri adgang, enten med eller uden billet, andre koster et beskedent beløb.

Christianshavns Bogfestival ønsker at hylde god litteratur og læseglæde. Fokusering i år er mest at tilbyde læserne at møde skaberne af en række fremragende bøger. Og husk at du sagtens kan få glæde af disse forfattermøder uden på forhånd at have læst bøgerne. Forhåbentlig får du lyst til at læse dem.

Temaet for Christianshavns Bogfestival 2024 er "omslag". Omslag kan lindre, skjule eller overraske. De kan virke helende og svalende, som en smuk indpakning eller som et mistænkeligt dække, og så kan vejret og udviklingen endda også byde på omslag. I en tid hvor grænser, natur og mennesker rykkes, og hvor skellet mellem sygdom og normaltilstand er blevet mere diffus, ønsker vi at tage temperaturen på litteraturen og samfundet, og måske finde en litterær kur bestående af fællesskab og lindrende omslag?

I fællesskab dykker vi ned i litteraturen, i håbet om at finde en form for lise og mental balance.