Online spørgetjenester

Flere svartjenester sidder klar ved telefon, mail og chat til at hjælpe dig med din opgave.
  • Biblioteket Online: Københavns Bibliotekers online hjælp. Du kan få vejledning og hjælp på telefon og mail, når du har brug for det, hvad enten det er hjemmefra eller på biblioteket.
  • Biblioteksvagten.dk: Bibliotekernes spørgetjeneste. Du kan spørge hele døgnet, og du får svar indenfor 24 timer ofte meget hurtigere. Enten via hjemmesiden eller ved at ringe til biblioteksvagten i åbningstiden. Her kan du blive hjulpet et par skridt videre, hvis du er gået i stå.
  • Danmarks Statistik: Spørg om tal. Hvis spørgsmålet drejer sig om enkelte tal eller gode råd, er det gratis
  • Folketingets EU-oplysning: Spørg om alt om EU. Chat, mail eller telefon. Du får svar indenfor 24 timer.
  • Folketingets oplysning: Spørg om arbejdet i Folketinget, lovgivningen eller Christiansborg.
  • Historiebutikken: Spørg om historie: Saxo-Instituttet på Københavns Universitet tilbyder hjælp til opgaver, hvor historie indgår.  Kontakt til,  konstruktiv kritik og  gode råd og hjælp af studerende på kandidatniveau og til de relevante fageksperter fra SAXO-instituttet.
  • Niels Bohr Instituttets studiehjælp: Hjælp til studieopgaver indenfor det naturvidenskabelige område. Du har mulighed for hjælp til forsøg og adgang til relevant data.